Logo
Home                           Contact gegevens                           Routebeschrijving                           Disclaimer                             
 
Leasing
Financial Lease
Operational Lease
Bedrijfskredieten
Vastgoed financiering
Vastgoed Lease
Vendorarrangementen
Verzekeringen
Aanvraagformulier
 

Verzekeringen

 

Al onze verzekeringen worden door terzake kundige ASSURANTIE-MAKELAARS afgehandeld.

 

Wij bieden de best mogelijke verzekeringen via gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

 

Hierbij profiteert u van onze zeer scherpe arrangements tarieven.

 

Onderstaand treft u een nadere specificatie aan van de diverse door ons gehanteerde verzekeringsvormen.

 
        Lees verder
 
 
Verzekeringen

Aangezien het voor u als eindgebruiker alsook voor de financier van het grootste belang is dat de financiŽle gevolgen van een schade tot  een minimum beperkt blijven, beschikt  Lease Investment over een breed scala aan verzekeringen.

 

Door de ruime ervaring van onze ASSURANTIE-MAKELAARS alsmede onze onafhankelijke positie, zijn wij als geen ander in staat om een zo optimaal mogelijk verzekerings pakket voor u samen te stellen, volledig toegesneden naar uw wensen en eisen,  "TAILOR-MADE" in de meest letterlijke zin van het woord.

 

Onderstaand treft u een opsomming aan van diverse door ons gehanteerde verzekeringsvormen:

 

GEBOUWEN EN INVENTARISSEN

 

Bedrijfsgebouwenverzekering; deze opstalverzekering dekt materiŽle schade aan gebouwen als gevolg van brand, storm, inbraak, uitstromend water, gesprongen leidingen en dergelijke.

 

Inventaris- goederenverzekering;
deze inboedelverzekering is voor de vaste inventaris en voor uw voorraden en grondstoffen. U dekt zich in tegen financiŽle gevolgen van brand, storm, inbraak, rook-, roetschade, onvoorzien gesprongen leidingen en binnenstromend water.

 

MACHINES EN APPARATEN

 

Machinebreuk verzekering;
deze verzekering vergoedt reparatiekosten van bedrijfs-machines uitgevallen door inductie, constructiefouten, materiaalbreuk, verkeerde bediening, oververhitting, niet-functionerende beveiliging of bijvoorbeeld montagefouten. Zaken die niet vergoed worden door de inventaris- goederenverzekering.

 

Werkmaterieelverzekering;
is bestemd voor werktuigen, zoals graafmachines, graaf-/laadcombinaties, mobiele kranen, vorkheftrucks, draglines, laadschoppen, bouwkranen, tractoren e.d. Ook eigen gebrek kunnen wij voor u meeverzekeren.

 

Apparatuurverzekering/electronica;
indien uitval en gegevensverlies van electronische apparatuur, zoals computers, alarm- of klimaatbeheersingsinstallaties, de continuÔteit van uw bedrijf in gevaar brengen, dan dekt deze verzekering de materiŽle schade, maar ook geheel of gedeeltelijk verlies van uw apparatuur.

 

SCHADE EN AANSPRAKELIJKHEID

 

Bedrijfsschade verzekering;
na een bedrijfsongeval verzekert u de gevolgschade door bv. inkomstenderving en doorlopende vaste kosten, maar ook extra kosten om bijvoorbeeld de huur van een noodgebouw te betalen.

 

Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering;
dekt standaard aansprakelijkheid van de verzekerde ondernemer en eventuele medeverzekerden voor schade aan personen en schade aan goederen van derden. Inclusief daaruit voortvloeiende schade zoals gederfde inkomsten en medische kosten.

 

Rechtsbijstand verzekering;
hiermee verzekert u uw bedrijf tegen kosten die worden gemaakt om uw recht te krijgen. Vrijwel alle rechtsgebieden zijn meeverzekerd, van verhaalrecht, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht tot straf- en tuchtrecht. 
Evenals advies- en onderzoekskosten tot advocaat- en proceskosten.

 

Geldverzekering;
het doel van deze verzekering is de verzekerde dekking tegen het verloren gaan van geld en/of geldswaardig papier zoals cheques, effecten, certificaten en dergelijke. De verzekering geldt in principe binnen Nederland, maar desgewenst kan het gebied uitgebreid worden tot de overige EG-landen.

 

CARverzekering;
dekt risicoís die u loopt (als aannemer, woningbouwer, architect of opdrachtgever) bij de uitvoering van bouwprojecten. Tw. brand, storm, instorting, verzakking, scheurvorming, waterschade diefstal en schade, waarvoor derden u aansprakelijk stellen.

 

TRANSPORT EN VERVOER

 

Auto- en wagenpark verzekering;
biedt een zeer volledige dekking met keuze uit diverse verschillende verzekeringsvormen (t.w. WA / Wa+beperkt casco / All-risk)

 

Bestel- en vrachtwagenverzekering;
biedt een zeer volledige dekking met keuze uit diverse verschillende verzekeringsvormen (t.w. WA / Wa+beperkt casco / All-risk)

 

Interne transportmiddelen;
is bestemd voor een bedrijf die werkt met vorkheftrucks, shovels of magazijntrucks. Ook eigen gebrek kunnen wij voor u meeverzekeren.

 

Ongevallen in- opzittende verzekering;
verzekert de bijrijders van auto of motor. Bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een verkeersongeval geeft de verzekering een uitkering. Daarbij maakt het niet uit wie schuldig was aan het ongeval.

 

Goederen- transport verzekering;
omvat vier verschillende hoofdelementen.
T.w. aansprakelijkheidsdekking, dekking voor eigen goederen, dekking eigendommen chauffeur en de bergings- en/of opruimingskosten. Bovendien zijn er verschillende polisvormen die zijn toegesneden op een bepaald type bedrijf of een bepaald soort vervoer.

 

ALGEMEEN ZAKELIJK

 

Doorlopende zakenreisverzekering;
is bestemd voor mensen die regelmatig een buitenlandse zakenreis maken. Deze verzekering bespaart u tijd en geld en kan prima worden afgestemd op uw persoonlijke situatie.

 

Rechtsbijstandverzekering;
biedt u juridische hulp als iemand u schade berokkent en weigert te betalen.

 

Desgewenst kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, of een afspraak maken met een van onze Assurantie-Makelaars.

Dit kan zowel telefonisch, middels E-mail of door het zo volledig mogelijk invullen van het aanvraagformulier.

   Terug   Naar boven   

 
Ontwikkeld door Online Website Management Nederland