Logo
Home                           Contact gegevens                           Routebeschrijving                           Disclaimer                             
 
Leasing
Financial Lease
Operational Lease
Bedrijfskredieten
Vastgoed financiering
Vastgoed Lease
Vendorarrangementen
Verzekeringen
Aanvraagformulier
 

Wie zijn wij  


Lease Investment is een bank onafhankelijke instelling opgericht door mensen met een jarenlange internationale bankervaring, zij weten dan ook als geen ander wat er bij het aanvragen van een leasetransactie, een bedrijfskrediet of vastgoed financiering komt kijken.


Wat kan Lease Investment u bieden:

 

  • Haalbaarheidsonderzoek van uw investeringsplannen
  • Financieel Economisch Advies
  • Scherpe arrangementstarieven

 

 
        Lees verder
 
 
Leasing en Financiering van Kapitaalgoederen.

 

De beslissing over de aanschaf van kostbare kapitaalgoederen is geen sinecure.

Veelal wordt er binnen een bedrijf langdurig over de geplande investering gesproken, de eisen en wensen worden geÔnventariseerd, de diverse merken en types worden vergeleken, zowel op papier alsook bij de verschillende leveranciers.

Uiteindelijk gaat men voor dat product c.q. die machine, die 100% aansluit bij de wensen en behoeften van het bedrijf.

 

Vaak rijst pas daarna de vraag: Hoe financieren we dat, wat zijn de mogelijkheden en is de geplande investering qua kostenstructuur te realiseren.  Het gaat immers altijd om grote tot zeer grote bedragen. Op dat moment komt Lease Investment nadrukkelijk in beeld.

 

Als gespecialiseerde dochter van Leassurance Investment B.V. , beweegt zij zich al vele jaren op het terrein van leasing en financiering van kapitaalgoederen.

Lease Investment is opgericht door personen met een zeer brede bancaire achtergrond, opgedaan bij de diverse internationaal opererende banken.

Lease Investment is volledig bank onafhankelijk. Wel hebben zij met de diverse banken en kredietverlenende instellingen zeer scherpe arrangementen afgesloten, waarvan u als "deelinvesteerder" uiteraard volledig mee profiteert.

Als onafhankelijke financieringsmaatschappij zijn zij als geen ander in staat een passende kredietvorm te realiseren voor al uw bedrijfsmatige investeringsplannen. Bovendien gebeurt dat snel, zodat u niet eindeloos hoeft te wachten. Ervaring, creativiteit en betrokkenheid staan hierbij aan de basis van een succesvolle transactie.

 

Lease Investment is actief in binnen- en buitenland. Zij richt zich met name op sectoren, waar grote, kapitaal intensieve, investeringen worden gepleegd. Zoals Grondverzet, Weg- en Waterbouw, Metaal- en Houtindustrie, de Grafische industrie en niet te vergeten het personen en goederen vervoer. Maar ook bij de aanschaf van bedrijfsmatig onroerend goed kan zij, zowel op basis van lease, alsook op basis van hypothecair krediet, een zeer vooruitstrevende rol vervullen.

Met hun jarenlange ervaring in de financieringsbranche kan Lease Investment, gesteund door  haar partners, zoals handelsbanken, vastgoedfinanciers, participanten en beleggers, inspelen op al uw investeringsplannen. U hebt bovendien de garantie om zaken te doen met internationaal zeer sterke instellingen. De in Nederland gevestigde instellingen staan allen onder het Toezicht van de Nederlandse Bank.

 

Wat zijn uw voordelen?

  • U profiteert van ons gratis haalbaarheids onderzoek.
  • U betaalt gťťn provisie of hoge rentes, doordat wij met relatief scherpe arrangementstarieven in de markt opereren.
  • Uw huidige bank relatie kunt u desgewenst volledig handhaven.
  • Middels de door Lease Investment gehanteerde contract modules is men in staat om uw bestaande leencapaciteit volledig in tact te houden en zelfs incidenteel te verhogen.
  • U hebt de keuze uit diverse specifiek ontwikkelde financierings modellen.
  • Financieringsmogelijkheden met afwijkende en/of variabele looptijden.
  • Rente en aflossingsschema's kunnen desgewenst worden gerelateerd aan de gegenereerde cashflow van uw bedrijf. ( seizoens invloeden.e.d.)

 

Bent u geÔnteresseerd in de mogelijkheden die Lease Investment u te bieden heeft, neem dan contact met ons op.

Dit kan telefonisch, middels E-mail of door het invullen en verzenden van het aanvraagformulier, waarbij u tevens kunt aangeven een persoonlijk onderhoud op prijs te stellen.

 

   Terug   Naar boven   

 
Ontwikkeld door Online Website Management Nederland